VIDEO: Cum arată și ce aduce nou remake-ul Pharaoh: A New Era

Autor: Cosmin Aionita | 13.02.2023
VIDEO: Cum arată și ce aduce nou remake-ul Pharaoh: A New Era
Foto: Dotemu

Dotemu și studioul Triskell Interactive au lansat un nou trailer extins pentru Pharaoh: A New Era, remake-ul complet al jocului de strategie Pharoah din 1999. Astfel, în clipul de mai jos puteți admira grafica refăcută, cu elemente vizuale aprobate chiar de către egiptologi cu experiență, precum și noua interfață, în cadrul unui segment de gameplay ce portretizează una dintre misiunile din joc.

A New Era își propune să recreeze strategia de tip city builder de la finalul anilor ’90 cu grafică refăcută în detaliu, mecanici de joc îmbunătățite și o interfață nou nouță. Modul Campanie îi va purta pe jucători prin șase ere diferite din istoria Egiptului antic, unde vor avea de construit centre comerciale, citadele, piramide și alte monumente.

De asemenea, A New Era va include și expansion-ul Cleopatra: Queen of the Nile, lansat inițial în anul 2000, însumând astfel peste 100 de ore de gameplay, 53 de misiuni, precum și un mod “Free Build” în care îți poți construi și dezvolta propria metropola egipteană.

Pharaoh: A New Era va fi disponibil pe PC, prin intermediul Steam și Good Old Games (GOG), începând cu 15 februarie 2023.

Sursa: Dotemu YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News