WarCraft III: Reforged are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2019
WarCraft III: Reforged are dată de lansare!

Drept cadou înainte de Crăciun, Blizzard Entertainment a dezvăluit data de lansare pentru WarCraft III: Reforged. Astfel, versiunea remasterizată a clasicului joc de strategie WarCraft III: Reign of Chaos va fi disponibilă începând cu 28 ianuarie 2020.

Warcraft 3 Reforged

WarCraft III: Reforged va include întreaga experienţă din Reign of Chaos şi expansion-ul The Frozen Throne, cu povestea captivantă ce se desfăşoară pe parcursul a peste 60 de misiuni, cele patru tabere jucabile (orci, oameni, Night Elves şi Undead Scourge), precum şi o versiune actualizată a popularului World Editor, unealta cu care au fost realizate mii de hărţi şi mod-uri de către comunitate.

Modelele de personaje, clădirile şi animaţiile din WarCraft III: Reforged au fost refăcute în întregime, iar unele dialoguri au fost reînregistrate. Nu în ultimul rând, ediţia Reforged va fi compatibilă în multiplayer cu versiunea veche a jocului, cei care deţin doar versiunea clasică a jocului urmând să aibă posibilitatea de a juca alături de posesorii ediţiei remasterizate. De asemenea, hărţile custom realizate cu ajutorul editorului din versiunea clasică vor putea fi jucate şi în WarCraft III: Reforged.

WarCraft III: Reforged va fi lansat pe 28 ianuarie 2020, jocul fiind disponibil la precomandă prin intermediul Battle.net în două ediţii: standard (29,99€) şi Spoils of War Edition (39,99€, va include skin-uri unice pentru eroii din joc, precum şi item-uri in-game bonus pentru alte jocuri de la Blizzard).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News