Warhammer 40,000: Dawn of War III, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2016
Warhammer 40,000: Dawn of War III, anunţat oficial

SEGA şi studioul Relic Entertainment au dezvăluit Warhammer 40,000: Dawn of War III, cea de-a treia parte a seriei care a adus o dus strategia în timp real la un nou nivel.

Warhammer 40,000: Dawn of War III va readuce în prim plan spectacolul universului creat de Games Workshop, cu bătălii epice în care vor fi implicaţi atât eroi de elită, cât şi armate gigantice, atât ca număr de unităţi, cât şi ca dimensiuni ale unora dintre acestea.

Dawn of War III este primul titlu al seriei produs de Relic Entertainment de când studioul a fost preluat de SEGA, fiind dovada vie a celor 12 ani de experienţă acumulaţi de producători în acest domeniu. Jocul va combina confruntările epice din primul Dawn of War cu posibilităţile de personalizare şi eroii de elită din Dawn of War II pentru a crea cel mai reuşit titlu al seriei.

Conform lui Stephen MacDonald, producător executiv pentru Warhammer 40,000: Dawn of War III, noul joc va beneficia de toate elementele pe care jucătorii le caută într-un titlu de strategie în timp real: cele mai impunătoare unităţi din istoria seriei, lasere gigantice, construirea şi dezvoltarea de baze, eroi de legendă şi bătălii imense. De altfel, în primul trailer dedicat noului Dawn of War III, putem admira trei dintre facţiunile din joc: Space Marines, Eldar şi Orks.

Warhammer 40,000: Dawn of War III va fi lansat pentru PC în 2017.

Warhammer 40,000 Dawn of War 3

Warhammer 40,000 Dawn of War 3Warhammer 40,000 Dawn of War 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News