XCOM 2 – iată demonstraţia de gameplay de la Gamescom 2015

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2015
XCOM 2 – iată demonstraţia de gameplay de la Gamescom 2015

Dacă cu ocazia E3 2015 am avut parte de zece minute de gameplay sănătos din XCOM 2, iată că 2K Games şi studioul Firaxis Games recidivează, prezentând acum o nouă demonstraţie de gameplay din acest joc. Deloc întâmplător, de această data avem parte de întreg demo-ul prezentat în spatele uşilor închise la Gamescom 2015.

Acţiunea din XCOM 2 va avea loc la 20 de ani distanţă de evenimentele din primul joc, omenirea pierzând lupta împotriva ameninţării extraterestre. Organizaţia paramilitară XCOM trebuie sa se reorganizeze, în încercarea de a recăpăta controlul asupra planetei Pământ şi de a elibera omenirea de sub jugul extraterestru. Din cauza resurselor limitate, XCOM va fi nevoită să acţioneze însă din umbră, folosind o bază mobilă pentru a-şi face pierdută urma.

În XCOM 2 vor fi introduse şi alte modificări importante de gameplay, precum nivelurile generate procedural, cinci clase de soldaţi, opţiuni avansate de personalizare a fiecărui recrut, mai multe tipuri de inamici şi extratereştri, precum şi suport mult mai avansat pentru mod-uri.

XCOM 2 este aşteptat în noiembrie 2015, exclusiv pentru PC.

XCOM 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News