XCOM 2 – trailer final înaintea apariţiei pe console

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2016
XCOM 2 - trailer final înaintea apariţiei pe console

Cu doar două zile înainte de lansarea oficială a jocului, 2K Games şi studioul Firaxis Games au lansat un trailer final pentru ediţia de console a lui XCOM 2.

Lansat în februarie 2016 pentru PC, XCOM 2 a fost unul dintre cele mai bine primite jocuri ale anului de către presa de specialitate, înregistrând o medie a notelor primite de 88, conform Metacritic. Acţiunea jocului are loc la 20 de ani distanţă de evenimentele din primul titlu al seriei, omenirea pierzând lupta împotriva ameninţării extraterestre. Planeta ne-a fost colonizată, invadatorii impunând o nouă ordine mondială.

Acesta este contextul în care trebuie să acţioneze organizaţia paramilitară XCOM, în încercarea de a recăpăta controlul asupra planetei Pământ şi de a elibera omenirea de sub jugul extraterestru. Din cauza resurselor limitate, XCOM este nevoită să-şi desfăşoare operaţiunile din umbră, folosind o bază mobilă pentru a-şi face pierdută urma.

XCOM 2 pentru PlayStation 4 şi Xbox One va fi lansat în Europa pe 30 septembrie 2016. Jocul  este deja disponibil pentru PC.

XCOM 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News