XCOM 2 va fi lansat şi pentru console

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2016
XCOM 2 va fi lansat şi pentru console

2K Games şi studioul Firaxis Games au anunţat că jocul XCOM 2, lansat în februarie 2016 pentru PC, va sosi şi în versiuni pentru console, în toamna acestui an. Dezvoltat de Firaxis Games în colaborare cu The Workshop, XCOM 2 va fi disponibil pentru PlayStation 4 şi Xbox One începând cu 6 septembrie 2016 (în America de Nord) şi 9 septembrie (în Europa şi restul teritoriilor).

XCOM 2 a fost unul dintre cele mai bine primite jocuri ale anului de către presa de specialitate, înregistrând o medie a notelor primite de 88, conform Metacritic. Acţiunea jocului are loc la 20 de ani distanţă de evenimentele din primul titlu al seriei, omenirea pierzând lupta împotriva ameninţării extraterestre. Planeta ne-a fost colonizată, invadatorii impunând o nouă ordine mondială.

Acesta este contextul în care trebuie să acţioneze organizaţia paramilitară XCOM, în încercarea de a recăpăta controlul asupra planetei Pământ şi de a elibera omenirea de sub jugul extraterestru. Din cauza resurselor limitate, XCOM este nevoită să-şi desfăşoare operaţiunile din umbră, folosind o bază mobilă pentru a-şi face pierdută urma.

XCOM 2 va fi lansat în Europa pe 9 septembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. XCOM 2 este disponibil chiar acum pentru PC.

XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

XCOM 2XCOM 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News