XCOM: Enemy Unknown are dată de lansare!

| 23.05.2012
XCOM: Enemy Unknown are dată de lansare!

2K Games a anunţat datele de lansare ale jocului de strategie XCOM: Enemy Unknown. Astfel, titlul realizat de Firaxis Games va debuta în magazinele de profil pe 9 octombrie 2012 (Statele Unite ale Americii) şi 12 octombrie 2012 (Europa si restul teritoriilor). XCOM: Enemy Unknown va beneficia şi de o ediţie specială, ce va fi publicată exclusiv pentru PC, în care vor fi incluse bonusuri precum coloana sonoră a jocului, o carte cu artwork-uri, un poster sau o insignă textila cu sigla XCOM.

XCOM: Enemy Unknown este conceput drept o reimaginare a evenimentelor din primul UFO: Enemy Unknown, jocul fiind de această dată dezvoltat atât pentru PC, cât şi pentru console. Cu ocazia confirmării datelor de lansare, a fost lansat si un nou trailer, dedicat bazei XCOM, locul în care jucătorul îşi va petrece timpul dintre misiuni, îmbunătăţind echipamentul şi antrenând trupele.

De asemenea, în interviul de mai jos, îl puteţi urmări pe Pete Murray, unul dintre producătorii de la Firaxis, care comentează şi oferă explicaţii pe baza unor secvenţe de gameplay din XCOM: Enemy Unknown.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News