Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake

Autor: Alex Manole | 26.10.2020
Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake
Foto: Profimedia Images

Există o țară în care foarte multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu le folosesc pentru a-și înșela partenerii sau pentru a juca Snake.

Un sondaj realizat de publicaţia online indiană Agents of Ishq, în care le-a întrebat pe femei ce dispozitive folosesc pentru a se masturba, a dat nişte rezultate surprinzătoare. De mai multe ori în răspunsurile oferite de cititoare au apărut telefoanele Nokia vechi, folosite pe post de vibratoare.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Potrivit publicaţiei Quartz, acest lucru se întâmplă deoarece jucăriile pentru adulți sunt încă un subiect tabu în India şi nu sunt uşor de procurat. „În piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere, telefonul standard Nokia rămâne relevant – ca vibrator”, notează Quartz.

Citește și: Când au auzit ce le cere această tânără, cei care o urmăreau live pe net au încremenit. Ai face asta pentru ea?

Deşi masturbarea este un subiect delicat când vine vorba de femei în India, sondajul arată că 32% dintre participante fac acest lucru în fiecare zi.

Nokia 3310 (Foto: Wikipedia)

Telefoanele Nokia vechi sunt foarte populare şi în rândul traficanţilor de droguri, deoarece aceştia cred că sunt mai greu de interceptat. Astfel, foarte mulţi dintre dealeri folosesc modelul Nokia 8210.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Telefonul nu dispune de NFC, Bluetooth, Wi-Fi sau GPS, urmărirea lui fiind mai dificilă. „Guvernul poate utiliza acum conexiunile Wi-Fi şi Bluetooth pentru a accesa informaţii din telefon şi se pare că pot asculta telefoanele mult mai uşor decât înainte. Toţi dealerii pe care îi cunosc folosesc telefoane vechi, iar Nokia 820 este cel pe care toată lumea şi-l doreşte deoarece este mic, iar bateria ţine mult”, a declarat un dealer, numit „K2”, pentru Vice.

Potrivit acestuia, mulţi traficanţi sunt dispuşi să ofere droguri la schimb pentru acest model Nokia.

Sursa: Quartz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *