Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake

Autor: Alex Manole | 26.10.2020
Țara în care multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu pentru a juca Snake
Foto: Profimedia Images

Există o țară în care foarte multe femei au telefoane Nokia vechi, dar nu le folosesc pentru a-și înșela partenerii sau pentru a juca Snake.

Un sondaj realizat de publicația online indiană Agents of Ishq, în care le-a întrebat pe femei ce dispozitive folosesc pentru a se masturba, a dat niște rezultate surprinzătoare. De mai multe ori în răspunsurile oferite de cititoare au apărut telefoanele Nokia vechi, folosite pe post de vibratoare.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Potrivit publicației Quartz, acest lucru se întâmplă deoarece jucăriile pentru adulți sunt încă un subiect tabu în India și nu sunt ușor de procurat. „În piață de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere, telefonul standard Nokia rămâne relevant – ca vibrator”, notează Quartz.

Citește și Noutăți la Lidl: Căști Bluetooth, accesorii de smartphone și alte dispozitive interesante

Deși masturbarea este un subiect delicat când vine vorba de femei în India, sondajul arată că 32% dintre participante fac acest lucru în fiecare zi.

Nokia 3310 (Foto: Wikipedia)

Telefoanele Nokia vechi sunt foarte populare și în rândul traficanților de droguri, deoarece aceștia cred că sunt mai greu de interceptat. Astfel, foarte mulți dintre dealeri folosesc modelul Nokia 8210.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Telefonul nu dispune de NFC, Bluetooth, Wi-Fi sau GPS, urmărirea lui fiind mai dificilă. „Guvernul poate utiliza acum conexiunile Wi-Fi și Bluetooth pentru a accesa infirmații din telefon și se pare că pot asculta telefoanele mult mai ușor decât înainte. Toți dealerii pe care îi cunosc folosesc telefoane vechi, iar Nokia 820 este cel pe care toată lumea și-l dorește deoarece este mic, iar bateria ține mult”, a declarat un dealer, numit „K2”, pentru Vice.

Potrivit acestuia, mulți traficanți sunt dispuși să ofere droguri la schimb pentru acest model Nokia.

Sursa: Quartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News