Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Autor: Alex Manole | 19.10.2020
Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online
Foto: Pixabay

Un băiat în vârstă de 11 ani din India a ucis o fetiță de 9 ani într-un mod șocant, după ce aceasta l-a învins în repetate rânduri într-un joc video online de tip battle royale. Capul victimei a fost zdrobit cu pietre, potrivit poliției.

Incidentul s-a petrecut într-o suburbie din orașul Indore, cel mai populat din statul Madhya Pradesh. „Băiatul a dus fata într-un loc din apropierea casei lui și i-a zdrobit capul cu pietre”, au transmis anchetatorii. Cei doi copii se tachinau frecvent, iar fata i-ar fi ucis recent băiatului un animal de companie.

După crimă, copilul s-a ascuns în baia familiei, unde a fost găsit de poliție după mai multe ore.

Citește și Sony a decis: iată ce jocuri de PlayStation 4 nu vor funcționa pe PlayStation 5

Corpul fetiței a fost descoperit de familia care o căuta, transmite Times of India. După incidentul șocant, poliția a făcut apel la familii să supravegheze copiii care petrec tot mai mult timp pe internet în conextul pandemiei COVID-19.

Citește și: Este impresionant ce a făcut această tânără politiciană, pe internet, pentru a-i determina pe tineri să voteze. Peste 173.000 de persoane au răspuns deja la apelul ei

Cazul șocant s-a petrecut la scurt timp după ce un student s-a sinucis, tot în India, cel mai probabil din cauza faptului că jocul video PUBG a fost interzis de guvern. Tânărul, care devenise obsedat de joc, s-a spânzurat într-o localitate din statul Bengalul de Vest.

Tot în statul asiatic, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG. Băiatul de 17 ani a folosit conturile părinților pentru a face achiziții în joc, pentru el și prietenii lui.

Sursa: Go4it

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News