Tentativă de omor în biroul unui mare dezvoltator de jocuri video

Autor: Adrian Popa | 12.04.2023
Tentativă de omor în biroul unui mare dezvoltator de jocuri video

Un fost angajat al dezvoltatorului japonez de jocuri video Konami a încercat să își ucidă șeful chiar la locul de muncă.

Suspectul este un bărbat de 41 de ani, iar șeful lui un bărbat de 48 de ani, potrivit site-ului japonez Livedoor. Numele celor doi angajați ai Konami nu au fost făcute publice. Compania japoneză este cunoscută pentru jocuri video precum Silent Hill, Castlevania sau eFootball.

Atacatorul susține că era hărțuit de către șeful lui. Bărbatul și-a atacat victima cu un stingător de incendii, lovind-o în partea din spate a capului. Suspectul a fost imobilizat de colegii de birou și apoi a fost reținut de poliție.

„Eram hărțuit și l-am lovit cu intenția să îl omor”, a declarat bărbatul atunci când a fost interogat de anchetatori. El este acuzat de tentativă de omor.

Citește și: Seria Silent Hill revine în forță: remake modern pentru Silent Hill 2, noi jocuri și ecranizări de la Konami

Suspectul a mai declarat că a mers de mai multe ori la departamentul de resurse umane pentru a se plânge de comportamentul șefului, dar compania nu a făcut nimic deoarece a considerat că nu există dovezi.

Șeful atacatorului a supraviețuit atacului, dar va petrece o săptămână în spital.

Reprezentanții Konami nu au făcut, deocamdată, declarații legate de incident.

Sursa: Dexerto

Foto: Pexels/Kindel Media

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News