O jucătoare profesionistă de Call Of Duty Mobile a fost ucisă de un alt gamer

Autor: Adrian Popa | 24.02.2021
O jucătoare profesionistă de Call Of Duty Mobile a fost ucisă de un alt gamer

O jucătoare profesionistă de Call Of Duty Mobile din Brazilia, numită Ingrid „Sol” Oliveira Bueno da Silva, a fost ucisă de un alt gamer, Guilherme „Flashlight” Alves Costa.

Corpul neînsuflețit al lui da Silva a fost găsit în casa lui Costa din Pirituba, Sao Paulo, pe 23 februarie. Tânăra fusese înjunghiată mortal cu o zi înainte, potrivit autorităților. Suspectul a fost reținut de poliție și a recunoscut că a ucis-o pe da Silva.

Costa a declarat că este sănătos mintal, dar că a vrut să comită crima. Ucigașul a filmat atacul și a trimis imagini cu corpul lui da Silva unui grup de gameri de pe WhatsApp numit Gamers Elite.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Membrii acestuia au transmis că nu au nicio legătură cu acest caz și că au contactat autoritățile după ce au văzut imaginile. Potrivit lor, Costa a partajat și un document PDF care includea mesaje de ură îndreptate împotriva creștinilor.

Acuzatul a cunoscut-o pe da Silva pe internet și ar fi plănuit să o ucidă înainte să o întâlnească. El a planificat totul într-un carnețel, aflat acum în posesia poliției.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, era membră a echipei de esports FBI.

Costa ar fi promovat în trecut violența împotriva femeilor. În Brazilia, o femeie este ucisă la fiecare două ore.

Sursa: ESPN

CITEȘTE ȘI:

Versiunea de mobil a jocului Call of Duty a primit noi moduri de joc

O femeie și-a părăsit soțul și copilul de 3 ani pentru a juca PUBG cu un bărbat

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii
  • Mircea spune:

    SI cati barbati sunt ucisi la doua ore in Brazilia? Chiar era utila aceasta informatie sau este iar legata de corect politic? stiti care este cel mai marginalizat si mai fara drepturi om din lume? Va spun eu: barbatul, caucazian, heterosexual si crestin. Articolul este despre un descreierat, debil mintal si dus cu capul iar voi incepeti cu numarul de femei care sunt ucise in brazilia. nu are nici o legatura cu acest caz. pe principiul asta numarul de prostituate din brazilia este atat de mare incat dupa logica voastra toate femeile sunt curve pe acolo. nu?