VIDEO: Momentul impresionant când un urs fură prada lupilor, surprins în RDR 2

Autor: Adrian Popa | 06.07.2021
VIDEO: Momentul impresionant când un urs fură prada lupilor, surprins în RDR 2

Unele jocuri video au succes uriaș și deoarece dezvoltatorii dau naștere unor lumi care includ elemente fascinante. Sunt detaliile care fac diferența. Un jucător de Red Dead Redemption 2 (RDR 2) a înregistrat un moment demn de National Geographic Wild în jocul dezvoltat de Rockstar Games.

El a surprins momentul când un urs este hărțuit, într-un peisaj înghețat, de trei lupi, cărora pare să le fi furat prada, o căprioară. „Uneori, în fundal se petrece un întreg documentar despre natură. (Red Dead Redemption 2)”, a scris cel care a postat clipul video în grupul r/gaming de pe Reddit.

O scenă din RDR 2 care poate avea finaluri multiple

Postarea a devenit una dintre cele mai apreciate din ziua respectivă, cu peste 12.600 de aprecieri și aproape 300 de comentarii la momentul redactării articolului.

Sunt și alți jucători de Red Dead Redemption 2 care susțin că au fost martori la scena din jocul de tip western. Unul spune chiar că a împușcat cele patru animale pentru că avea nevoie de blănurile lor. Alt gamer a povestit că a fost nevoit să împuște ursul deoarece a fost atacat de acesta în zona respectivă.

Red Dead Redemption 2, lansat în octombrie 2018, este considerat o capodoperă de către critici și jucători. Titlul este disponibil pentru platformele PlayStation 4, Xbox One, Windows și Stadia.

Sursa: Reddit

CITEȘTE ȘI:

Povestea bărbatului de 65 de ani obsedat de jocul Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 şi Grand Theft Auto V continuă să înregistreze vânzări impresionante

Cum poţi juca drept lup sau vultur în RDR2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News