Twisted, jocul video în care poți deveni un vânător de furtuni

Autor: Adrian Popa | 26.07.2023
Twisted, jocul video în care poți deveni un vânător de furtuni
Foto: captură din video

Vânătorii de furtuni sunt oameni care construiesc vehicule și echipamente speciale pentru a înregistra cele mai violente fenomene meteorologice, precum tornade, uragane și chiar alunecări de teren.

Doi dezvoltatori, Willzuh și Siryzm, au lansat Twisted, un joc de Roblox care le permite gamerilor să experimenteze senzațiile tari oferite de acest hobby ceva mai neobișnuit. Cei doi sunt, la rândul lor, pasionați de acest domeniu.

Acțiunea se petrece în statul fictiv Keysota, unde cercetători și căutători de aventură străbat drumurile pentru a surprinde fenomene meteo extreme.

Jocul este în faza Beta în acest moment, dar a atras deja o mulțime de fani. Pagina dedicată de pe Roblox a fost deja vizitată de peste 12 milioane de ori.

Despre Twisted a aflat chiar și faimosul vânător de furtuni și „meteorolog extrem” Reed Timmer. „S-ar putea să încep să joc jocuri video azi”, a scris el pe Twitter, alături de o captură de ecran din Twisted.

Vehiculul Dominator în 2010. (Foto: Profimedia Images)

În joc apar Timmer, dar și faimosul său vehicul Dominator.

Există și o versiune Lite a jocului pentru cei cu hardware mai slab. „Versiunea completă nu va rula bine pe dispozitive low-end”, avertizează dezvoltatorii.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News