Un hoț i-a furat unui student laptopul. La scurt timp după aceea, infractorul i-a făcut o ofertă total neaşteptată

Autor: Alex Manole | 27.12.2020
Un hoț i-a furat unui student laptopul. La scurt timp după aceea, infractorul i-a făcut o ofertă total neaşteptată
Foto: Pxhere.com

Stevie Valentine, un tânăr din Birmingham, Marea Britanie, a povestit pe internet cum un hoţ care i-a furat colegului lui de apartament laptopul a făcut ceva neobişnuit pentru un infractor.

Hoţul i-a trimis tânărului, care este student, un e-mail în care şi-a cerut scuze pentru că i-a furat computerul, pe care proprietarul îl folosea și pentru sesiuni de casual gaming.

Citește și: Hoții au furat console PS5 din camioane aflate în mișcare

„Îmi pare rău pentru laptopul tău. Sunt foarte sărac şi am avut nevoie de bani. Ţi-am lăsat telefonul şi portofelul”, a scris el.

Un hoț plin de regrete

Apoi, hoţul i-a făcut tânărului o ofertă neobişnuită: „Văd că eşti student. Dacă sunt fişiere pe laptop de care ai nevoie, te rog să mă anunţi şi ţi le voi trimite. Încă o dată, îmi pare rău!”.

Imaginea cu mesajul s-a viralizat după ce a fost publicată de Valentine pe Twitter. „Este cel mai de treabă hoţ de care am auzit”, a scris cineva pe platforma de socializare.

„De fapt, îmi place acest hoț”, a comentat altcineva.

Alții nu au avut norocul să dea peste hoți la fel de buni la suflet. O familie a rămas recent fără consola PlayStation 5 după ce trei hoți înarmați au bătut la ușa casei și au cerut bani.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Sursa: MSN News

CITEȘTE ȘI:

Google va permite instalare Chrome OS pe laptopuri și PC-uri vechi

Ce trebuia să fie o livrare de mâncare s-a transformat în jaf armat

Urmărește Go4Games.ro pe Google News