Unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe Steam este despre privitul de rațe pentru baie

Autor: Adrian Popa | 12.12.2022
Unul dintre cele mai apreciate jocuri de pe Steam este despre privitul de rațe pentru baie

Un nou joc se pregătește să intre, pe Steam, în clubul select al titlurilor cu 99% recenzii pozitive.

Nu este vreun nume de genul Elden Ring sau God of War: Ragnarok, ci un simulator. La momentul actual, 98% din recenziile la Placid Plastic Duck Simulator sunt pozitive.

În acest joc nu poți face altceva decât să privești rățuște pentru baie în diverse medii relaxante și cu muzică liniștitoare de fundal. Singura interacțiune permisă este click-ul pe rațe, care le face să măcăne.

Rățuștele (47 în total) sunt disponibile în mai multe culori și tipare. Multe au elice, iar una este deghizată în clovn. Jocul mai include un OZN, interacțiuni ciudate, evenimente de mediu, realizări și secrete, potrivit creatorilor săi.

Citește și: Slow Roads este un joc de browser în care te poți relaxa conducând pe Lună sau pe Marte

Rățușcă „ucigașă” din joc.

Pană acum, dezvoltatorul Placid Plastic Duck Simulator, Turbolento Games, a vândut peste 70.000 de copii. În acest moment, titlul poate fi achiziționat la prețul de aproape 2 euro pe Steam.

Potrivit celor de la Turbolento Games, jocul a fost dezvoltat ca un proiect secundar în timpul lucrului la titlul de tip survival Starsand.

Placid Plastic Duck Simulator a fost publicat pe Steam cu „zero marketing”. Dezvoltatorii au fost surprinși să vadă că două conturi populare de Twitter din Japonia au scris despre el chiar în ziua lansării. După ce a devenit popular în Asia, faima simulatorului s-a răspândit și în Europa.

Turbolento plănuiește să lanseze o extensie pentru joc, numită Quacking the Ice, care adaugă un decor de iarnă. La anul, cel mai probabil în martie, va fi disponibil și un mod multiplayer.

Foto: Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook sau pe canalul oficial de Telegram.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News