Slow Roads este un joc de browser în care te poți relaxa conducând pe Lună sau pe Marte

Autor: Adrian Popa | 24.10.2022
Slow Roads este un joc de browser în care te poți relaxa conducând pe Lună sau pe Marte

Slow Roads este un nou joc disponibil în browserul de internet care îți permite să te relaxezi conducând în diferite scenarii.

Jucătorii pot selecta un automobil, o motocicletă sau un autobuz. Vehiculul este controlat folosind tastele WASD, iar pentru accelerație suplimentară poate fi utilizată tasta Shift. Apăsarea Spacebar activează frâna de mână.

Utilizatorii pot alege, în Slow Roads, dificultatea jocului. Sunt disponibile trei opțiuni: casual (ușor), normal și hard (dificil).

Este interesant faptul că pe Lună sau Marte, unde gravitația este mult mai mică decât pe Pământ, vehiculul continuă să înainteze chiar și atunci când nu mai este apăsată accelerația (tasta A).

Slow Roads
Cu autobuzul pe Marte, în Slow Roads.

Nu există limite de timp pentru finalizarea unei etape și nici alte vehicule cu care jucătorii concurează. Poți conduce la nesfârșit. Scopul Slow Roads este să ofere o experiență „zen”, care elimină stresul. Pe ecran sunt afișate distanța parcursă și viteza cu care vehiculul se deplasează (în mile pe oră sau kilometri pe oră).

Mediul implicit din joc este The Hills (Dealurile), dar utilizatorii pot conduce vehiculele în medii Off-World, pe Lună, Venus sau Marte.

Cei care apreciază proiectul îl pot susține pe dezvoltatorul acestuia făcând o donație prin intermediul butonului disponibil în joc.

Puteți juca Slow Roads aici.

Citește mai multe informații despre jocuri disponibile în browser:

The Descent of the Serpent, jocul creat de Google care oferă informații despre Mesoamerica

Farmers Stealing Tanks: Jocul video care îți permite să furi tancuri rusești, ca fermierii din Ucraina

Google a lansat o versiune web a jocului Pinball

Urmărește Go4Games.ro pe Google News