Vești bune pentru fanii Starship Troopers: Un joc video bazat pe film este dezvoltat

Autor: Adrian Popa | 29.11.2022
Vești bune pentru fanii Starship Troopers: Un joc video bazat pe film este dezvoltat
Foto: IMDB

Dezvoltatorul Offworld Industries a anunțat Starship Troopers: Extermination, un joc de tip PvE bazat pe filmul SF clasic din 1997.

Titlul va fi disponibil în faza Early Access cândva în 2023.

În Starship Troopers: Extermination echipe de 12 jucători vor lupta, ca parte a forței de elită Deep Space Vanguard, împotriva unor roiuri de insecte extraterestre care amenință să distrugă totul în fața lor. Jucătorii vor putea alege una dintre cele trei clase disponibile pentru personajul lor: Asalt, Suport și Apărare. Echipele vor trebui să construiască poziții fortificate, cu ziduri, stații pentru muniție și puncte de observație.

Pe măsură ce vor avansa în joc, jucătorii vor debloca noi echipamente și abilități, potrivit IGN.

Captură de ecran din Starship Troopers: Extermination.

Insectele inamice sunt împărțite și ele în cinci categorii. Mai multe detalii despre titlu găsiți pe pagina dedicată de pe Steam.

Gameplay Starship Troopers: Extermination:

Filmul „Starship Troopers” a fost regizat de Paul Verhoeven și este bazat pe romanul cu același nume din 1959, scris de Robert A. Heinlein. Acțiunea se petrece în secolul 23 și urmărește aventurile adolescentului Johnny Rico și ale prietenilor lui pe când aceștia fac parte din armata United Citizen Federation. Oamenii au început să exploreze alte planete, iar la un moment dat au intrat în conflict cu Arahnidele, o specie extraterestră.

Din distribuție au făcut parte Casper Van Dien, Denise Richards și Neil Patrick Harris.

Citește și: Încă un film bazat pe un joc video popular este în lucru

Urmărește Go4Games.ro pe Google News