Cum poţi juca drept lup sau vultur în Red Dead Redemption 2

Autor: Cosmin Aionita | 12.11.2019
Cum poţi juca drept lup sau vultur în Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 este unul dintre cele mai bune jocuri open world lansate vreodată, iar acum, după un an de aşteptare, posesorii de PC se pot bucura, la rândul lor, de aventura western a lui Arthur Morgan. Cum ar fi însă dacă, în locul veteranului nelegiut, aţi putea explora lumea creată de Rockstar Games din postura unui animal sălbatic, precum un lup sau un vultur?

Ei bine, un trainer proaspăt lansat pentru ediţia de PC a lui Red Dead Redemption 2 vă permite să faceţi chiar acest lucru: să intraţi în “blana” unui lup sau să cuceriţi văzduhul ca un vultur neînfricat. Puteţi descărca acest trainer de aici, pentru a-l folosi fiind nevoie ca fişierele sale să fie plasate în folderul în care este instalat Red Dead Redemption 2. Odată cu pornirea jocului, câteva beep-uri stridente vor semnala că trainer-ul este activ, iar apoi, cu tastele F7 şi F8, vă puteţi transforma în vultur, respectiv lup. Mai mult, prin editarea unui fişier în timp ce jocul rulează, vă puteţi transforma şi în alte animale ce populează lumea din Red Dead Redemption 2 (o listă completă a acestora poate fi consultată aici).

Atenţie însă: folosirea acestui trainer nu este recomandată decât în modul de joc single player din Red Dead Redemption 2, activarea acestuia în Red Dead Online putând duce la un ban permanent din partea celor de la Rockstar Games. Aşadar, dezactivaţi orice fel de mod sau trainer înainte să accesaţi Red Dead Online. De asemenea, este recomandat un backup al salvărilor single player înainte de a porni acest trainer, iar producătorii săi recomandă să nu salvaţi jocul cât sunteţi transformaţi într-un animal şi să dezactivaţi funcţia de autosave a jocului.

Red Dead Redemption 2 este disponibil acum, în ediţii pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News