War Thunder a primit zeci de mii de recenzii negative pe Steam. Ce i-a supărat pe jucători

Autor: Adrian Popa | 24.05.2023
War Thunder a primit zeci de mii de recenzii negative pe Steam. Ce i-a supărat pe jucători
Foto: Steam/War Thunder

War Thunder, unul dintre cele mai populare jocuri video de tip live service, a primit zeci de mii de recenzii negative pe Steam în ultimele zile. Dezvoltatorul Gaijin Entertainment a încercat să oprească fenomenul eliminând de pe site-ul său link-ul către platforma Valve.

Situația a fost declanșată de un anunț al companiei, care propunea modificări la economia din joc. Jucătorii cred că acestea ar face War Thunder dificil de jucat pentru cei care nu cheltuiesc bani reali în acest titlu. Gamerii ar fi nevoiți să cumpere vehicule premium pentru a putea progresa, dacă schimbările sunt implementate.

Citește și: Iată de ce face implozie piața jocurilor de tip live service, de genul Fortnite sau League of Legends

Gaijin a anunțat că renunță la planuri, dar răul a fost deja făcut, iar jucătorii continuă să lase recenzii negative. Compania a făcut apel la jucători să renunțe la acest atac. „Dacă scopul tău nu este să rănești jocul, te rugăm să folosești alte căi mai puțin distructive”, a transmis dezvoltatorul.

Gaijin Entertainment are cartierul general în Budapesta. Compania a fost fondată în 2002 în Rusia, iar jocul War Thunder a fost lansat în 2012. Alte titluri din portofoliul Gaijin sunt Enlisted și Star Conflict.

Situația îi avantajează pe marii rivali de la Wargaming, care dezvoltă jocurile World of Tanks, World of Warships și World of Airplanes.

Sursa: Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News