Zvonurile îi aduc împreună pe Brie Larson și Tom Holland în producția „Legend of Zelda”

Autor: Loredana Toma | 25.11.2020
Zvonurile îi aduc împreună pe Brie Larson și Tom Holland în producția „Legend of Zelda”
Foto: Shutterstock

Încă de la lansarea din 1993 a filmului „Super Mario Bros”, cei de la Nintendo au fost foarte protectivi cu brandurile lor. Totuși, în ultimii ani, japonezii au devenit mai permisivi, fapt care a dus la crearea unor jocuri pentru telefoane mobile și chiar la un nou film „Super Mario Bros”, cu lansare în 2022.

De ani de zile, însă, fanii s-au întrebat dacă franciza „Legend of Zelda” se va transforma într-un film sau serial. Dacă zvonurile apărute sunt reale, prințesa Zelda chiar va apărea pe ecrane și este posibil să fie interpretată de actrița Brie Larson.

Potrivit mai multor site-uri, inițial Nintendo avea în plan să producă filmul „Legend of Zelda” fie pentru marile ecrane, fie pentru platforma de streaming Netflix. Zvonurile spun că Nintendo și Netflix ar produce „Legend of Zelda” pe modelul seriei „Game of Thrones”, aceasta fiind dedicată unei audiențe de tip familie. Însă se mai aude și că Nintendo ar prefera să producă un film „Legend of Zelda”, care să fie lansat în cinematografe în 2022.

Se pare că, momentan, s-ar merge pe varianta unei serii Netflix, ceea ce este un avantaj pentru canalul de streaming.

Actrița Brie Larson, o posibilă prințesă în „Legend of Zelda” și o împătimită a jocurilor video

Actrița Brie Larson este interesată să intre în pielea celebrului personaj, ea fiind și o fană înfocată a jocurilor video. Acest lucru este întărit și de postările sale pe Youtube, care o înfățișează pe actriță jucând diverse jocuri video.

Citește și: The Legend of Zelda Link’s Awakening Review: o aventură „de jucărie”

Potrivit site-ului We Got This Covered, Larson nu doar că ar juca în „Legend of Zelda”, ci și-ar dori și propriile serii centrate în jurul prințesei Zelda. De asemenea, se aude și că actrița ar semna un acord cu Netflix pentru proiecte proprii, care ar implica mai multe filme similare celui de debut, ca și regizor, „Unicorn Store”, lansat tot pe platforma de streaming video.

Totodată, se pare că Larson și-ar mai dori să joace și un alt personaj Nintendo. Este vorba despre Samus Aran, din franciza Metroid. Actrița s-a costumat de Halloween în acest personaj. După ce a postat pozele pe Instagram, fanii au comentat că și-ar dori s-o vadă în acest rol.

În ultimii ani, Larson a filmat și câteva reclame pentru Nintendo. Așadar, actrița pare că nu ezită să le intre în grații japonezilor.

Tom Holland în „Uncharted” (Foto: Profimedia Images)

Tot la nivel de zvon se mai aude că Tom Holland, din „Spider Man: Far From Home”, ar putea intra în pielea personajului principal masculin din Zelda, Link. Holland nu este nici el înstrăinat de jocurile video; actorul doar ce-a terminat filmul „Uncharted”, cu lansare în 2021, unde joacă rolul unui alt personaj celebru de joc video, Nathan Drake.

Așadar, dacă toate zvonurile vor deveni realitate, film sau serie Netflix, „Legend of Zelda” sună promițător, mai ales cu cei doi actori în rolurile principale.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News