Left Behind, DLC-ul pentru The Last of Us, primeşte un nou trailer (UPDATE)

| 14.01.2014
Left Behind, DLC-ul pentru The Last of Us, primeşte un nou trailer (UPDATE)

Update: Conform magazinului online al celor de la Sony, DLC-ul single player Left Behind pentru The Last of Us va fi lansat pe data de 14 februarie 2014, la preţul deja cunoscut de 14,99$.

Left Behind


The Last of Us este unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului trecut, câştigând peste 200 de titluri Game of The Year in 2013 şi aflându-se printre titlurile recomandate de Go4games. În cadrul evenimentului de lansare a consolei PlayStation 4, studioul Naughty Dog a anunţat că lucrează la un pachet DLC single player pentru The Last of Us denumit Left Behind.

În această nouă poveste, jucătorii vor avea ocazia să o controleze pe Ellie (unul dintre cele două personaje principale din jocul iniţial), care va trăi o nouă aventură alături de prietena sa Riley. Mai jos puteţi viziona un nou trailer pentru Left Behind, acesta dezvăluind o porţiune a unei secvenţe cinematice din acest DLC.

Left Behind nu a primit încă o dată de lansare şi va disponibil la un preţ echivalent cu 14,99$. Pentru a juca acest pachet DLC, jucătorii vor avea nevoie de un exemplar complet al jocului The Last of Us.

Left Behind

Urmărește Go4Games.ro pe Google News