DriveClub – All Action Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2014
DriveClub – All Action Trailer

Sony a oferit un nou trailer din DriveClub, jocul de curse dezvoltat de echipa de la Evolution Studios (seria Motorstorm). Şi de această dată se pune accentul pe fidelitatea grafică a lui DriveClub, trailer-ul de mai jos fiind creat în întregime cu ajutorul secvenţelor capturate direct din joc.

DriveClub va aduce în prim plan două elemente foarte importante: autenticitatea experienţei (Evolution Studios se laudă cu cele mai detaliate modele de maşini realizate vreodată pentru un joc video) şi aspectul social (posibilitatea ca jucătorii să se organizeze în cluburi, cu ajutorul cărora vor concura într-un mediu online organizat, cu numeroase challenge-uri şi obiective de îndeplinit).

DriveClub va fi lansat în Europa pe 8 octombrie 2014, exclusiv pentru PlayStation 4. DriveClub PS Plus Edition, o versiune restrânsă a jocului, va fi disponibil gratuit pentru abonaţii serviciului PlayStation Plus. La scurt timp după lansare, un prim update gratuit urmează să implementeze în joc efectele meteorologice variabile şi un Photo Mode, cu ajutorul căruia vor putea fi realizate screenshot-uri spectaculoase.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News