Forza Motorsport 6 anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 13.01.2015
Forza Motorsport 6 anunţat oficial

În cadrul Salonului Auto de la Detroit, Ford a prezentat noul model Ford GT, ocazie cum nu se poate mai bună pentru ca Microsoft să-şi facă simţită prezenţa. Astfel, debutul noului model Ford a fost acompaniat de confirmarea oficială conform căreia Turn 10 Studios lucrează într-adevăr la Forza Motorsport 6, joc pe coperta căruia se va regăsi noul Ford GT.

Mai mult, Microsoft a achiziţionat drepturile exclusive pentru această maşină, noul Ford GT urmând să se regăsească, în variantă virtuală, doar în Forza Motorsport 6. Alături de Ford GT, şi restul gamei “performance” Ford va fi prezent în joc: nu vor lipsi modelele Shelby GT350 Mustang şi F-150 Raptor.

Microsoft şi Turn 10 Studios au promis că Forza Motorsport 6 va fi prezent într-o versiune jucabilă la E3 2015, însă nu au menţionat încă o eventuală dată de lansare pentru noul joc. Totuşi, având în vedere că seria Forza împlineşte 10 ani în 2015, cel mai probabil, Forza Motorsport 6 va fi lansat în această toamnă, exclusiv pentru Xbox One.

Forza Motorsport 6

Urmărește Go4Games.ro pe Google News