Onrush – cele opt clase de vehicule dezvăluite într-un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 26.04.2018
Onrush - cele opt clase de vehicule dezvăluite într-un nou trailer

Codemasters a lansat un nou trailer pentru Onrush, dezvăluind astfel cele opt clase de vehicule care se vor regăsi în acest joc de curse arcade: Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan şi Enforcer, fiecare cu propriile abilităţi speciale, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai jos.

Gândit pentru a prioritiza distracţia în detrimentul realismului, Onrush nu va pune accentul pe cursele propriu-zise, poziţia ocupată în clasament pălind în comparaţie cu stilul în care conduci: cascadoriile imposibile şi eliminarea oponenţilor prin takedown-uri spectaculoase îţi vor umple bara de RUSH, care, odată activată, va conferi o forţă inimaginabilă propriului vehicul, capabilă să distrugă, literalmente, întreaga concurenţă de pe traseu. După cum puteţi observa şi în trailer-ul de mai sus, asemenea mai vechilor titluri Motorstorm, în Onrush veţi putea conduce atât maşini de teren, cât şi motociclete.

Onrush poate fi acum precomandat prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard este disponibilă la un preţ de 269,90 lei, în timp ce ediţia Deluxe poate fi precomandată în schimbul a 349,90 lei. Cei care aleg să plaseze o astfel de precomandă vor primi acces la sesiunea de testare beta ce va avea loc în cursul lunii mai 2018.

Onrush va fi lansat pe 5 iunie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. O versiune pentru PC a jocului va fi lansată mai târziu.

Onrush

Urmărește Go4Games.ro pe Google News