Bloodborne depăşeşte un milion de exemplare vândute

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2015
Bloodborne depăşeşte un milion de exemplare vândute

Sony Computer Entertainment a anunţat că vânzările la nivel mondial ale jocului Bloodborne au depăşit 1 milion de exemplare, statistică înregistrată la data de 5 aprilie 2015, la nici două saptămâni de la apariţia jocului pe piaţă.

Bloodborne este un action RPG lansat exclusiv pentru consolele PlayStation 4, care propune jucătorilor o noapte de vânătoare de-a dreptul macabră, într-un mediu ostil, populat de creaturi rupte parcă din cele mai înfricoşătoarele scrieri ale lui H.P. Lovecraft.

Apreciat atât de gamerii obişnuiţi, cât şi de presa de specialitate din toată lumea (cu o medie a notelor primite de 9,2 conform Metacritic), Bloodborne se face remarcat graţie viziunii artistice de excepţie, dar şi datorită gameplay-ul pe cât de necruţător, pe atât de captivant.

Bloodborne este rezultatul colaborării dintre studioului Sony Japan şi From Software, jocul fiind considerat urmaşul spiritual al seriei Dark Souls, precum şi al mai vechiului Demon’s Souls. Bloodborne spune o poveste învăluită în mister, folosind un sistem de luptă care pune la încercare reflexele şi simţul tactic al jucătorilor. Aceştia vor fi nevoiti să intre în pielea unor vânători de monştri, adunaţi pentru o noapte de groaza în blestematul oraş Yharnam.

Nu lipsesc nici inovaţiile în ceea ce priveşte opţiunile multiplayer, jucătorii de Bloodborne având posibilitatea să genereze niveluri aleatorii (Chalice Dungeons), pe care le pot parcurge alături de prieteni, în mod multiplayer cooperativ.

Bloodborne (PS4) este disponibil în magazinele de profil din România, sau, în format digital, prin PlayStation Store, la preţul de 239,9 lei.

Bloodborne

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News