Ion Maiden îşi schimbă numele în Ion Fury şi primeşte dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 13.07.2019
Ion Maiden îşi schimbă numele în Ion Fury şi primeşte dată de lansare

3D Realms a anunţat schimbarea numelui first person shooter-ului retro Ion Maiden. Astfel, pentru a evita conflictul de ordin legal cu formaţia de heavy metal Iron Maiden, publisher-ul a luat decizia de a redenumi jocul în Ion Fury. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Ion Fury, fiind dezvăluită astfel şi data de lansare pentru versiunea de PC a jocului: 15 august 2019.

Astfel, Ion Fury va ieşi din faza de Early Access, urmând să-i fie aplicată şi o mărire de preţ. Cei care doresc să profite încă de preţul actual – 19,99€ – pot achiziţiona jocul chiar acum prin Steam, urmând să primească upgrade-ul la versiunea completă începând cu 15 august, fără costuri suplimentare. Cei care vor alege să cumpere jocul după această dată, o vor putea face la preţul de 24,99€.

Ion Fury a fost realizat de studioul Voidpoint, o echipă formată din membri ai comunităţii EDuke32 (o versiune modernizată a jocului Duke Nukem 3D) şi designeri de niveluri cu experienţă pentru Duke 3D. De altfel, jocul foloseşte o versiune actualizată a engine-ului Build, motor grafic ce a stat în spatele unora dintre cele mai de succes first person shootere ale anilor ’90: Blood, Shadow Warrior, Duke Nukem 3D sau Redneck Rampage.

Ion Fury a fost conceput drept “o scrisoare de dragoste” pentru fanii shooterelor old school, pe lângă aspectul retro, jocul urmând să beneficieze de un level design complex, cu numeroase arii interconectate, interactivitate sporită cu obiectele din mediul înconjurător şi foarte multe secrete. Toate armele vor beneficia fie de un mod secundar de foc, fie de tipuri alternative de muniţie.

Ion Fury va fi disponibil pe PC (Steam) începând cu 15 august 2019. Ediţiile pentru consolele Nintendo Switch, PlayStation 4 şi Xbox One îşi vor face apariţia mai târziu.

Ion FuryIon Fury

Ion FuryIon Fury

Ion FuryIon Fury

Ion FuryIon Fury

Ion FuryIon Fury

Urmărește Go4Games.ro pe Google News