The Outer Worlds a primit un nou trailer: Come to Halcyon

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2019
The Outer Worlds a primit un nou trailer: Come to Halcyon

Private Division (divizie a Take-Two Interactive) şi studioul Obsidian Entertainment au dezvăluit un nou trailer pentru The Outer Worlds, oferind astfel mai multe detalii despre viaţa din colonia Halcyon, de la comunităţile pline de viaţă din Terra 2, până la graniţele periculoase de pe Monarch. Plin de forme de viaţă exotice, arme devastatoare şi nenumărate personaje impredictibile, The Outer Worlds promite să fie unul dintre cele mai interesante RPG-uri ale anului.

The Outer Worlds este un RPG first person foarte asemănător cu recentele titluri ale seriei Fallout, acţiunea nefiind însă plasată pe Pământ de această dată. Eroul principal se va trezi din hibernare pe o navă de colonişti, naufragiată în călătoria pe care o efectua către Halcyon, cea mai îndepărtată colonie umană faţă de planeta Pământ, aflată la marginea galaxiei. Jucătorul va nimeri în mijlocul unei conspiraţii ce ameninţă soarta coloniei Halcyon, alegerile acestuia urmând să dicteze modul în care povestea se va desfăşura.

Pe lângă elementele de bază ale unui RPG, cum ar fi explorarea, dialogurile extinse cu celelalte personaje, ba chiar recrutarea unora dintre acestea în propria echipă, cei de la Obsidian Entertainment pun accentul şi pe ideea că personajele create de jucători pot avea şi defecte. Astfel, jocul va monitoriza progresul eroului, precum şi modul de abordare a jucătorului şi va deduce lucrurile le care acesta se pricepe şi cele la care trebuie sa mai progreseze. În funcţie de aceste informaţii, jocul îi va atribui eroului defecte (fobii de anumite creaturi, spre exemplu), dar şi abilităţi speciale suplimentare.

The Outer Worlds este aşteptat pe 25 octombrie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store şi Windows Store).

The Outer Worlds

Urmărește Go4Games.ro pe Google News