Un nou battle royale se pregăteşte să intre puternic pe piaţă după ce a făcut rost de investiţii de 3.000.000 de dolari

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2020
Un nou battle royale se pregăteşte să intre puternic pe piaţă după ce a făcut rost de investiţii de 3.000.000 de dolari

Studioul End Game Interactive a securizat o finanţare de nu mai puţin de 3 milioane de dolari din partea unui grup impresionant de investitori: Supercell (dezvoltatorul fenomenului Clash of Clans), David Helgason (CEO-ul celor de la Unity), Kevin Lin (Chief Operating Officer la Twitch), Hubert Thieblot (vicepresedinte al Twitch), Danny Epstien şi Alexandre Cohen (de la Main Street Advisors) şi de la Scooter Braun (afacerist din industria muzicală).

End Game Interactive şi-a început activitatea construind site-uri legate de anumite jocuri populare, precum PokéVision, un site menit sa ajute descoperirea de pokémoni în Pokémon GO. Până la urmă însă, inspiraţi de succesul unor jocuri multiplayer simplistice, ce rulează în browser, au dezvoltat propriile astfel de titluri, precum Zombs.io, Spinz.io şi, mai apoi, Zombs Royale.

Astfel, cei de la End Game Interactive au atras peste 160 de milioane de jucători, nu mai puţin de 1 milion de persoane jucându-le în fiecare zi. Zombs Royale, în special, s-a dovedit a fi un veritabil hit, devenind unul dintre cele mai căutate jocuri pe Google pe parcursul anului 2018, în Statele Unite ale Americii.

Acest succes i-a determinat pe cei de la End Game să se dedice în totalitate realizării de jocuri video, echipa petrecând o bună parte anului 2019 dezvoltând următorul său joc: Fate Arena, un nou titlu de genul Auto Chess, ce urmează să fie lansat în curând pe PC, dispozitivele mobile şi alte platforme.

Spre deosebire de titlurile anterioare ale companiei, realizate într-un stil 2D simplistic, Fate Arena se va orienta către grafica 3D, de înaltă fidelitate.

Fate Arena

Urmărește Go4Games.ro pe Google News