Când apare noul joc Battletoads

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2020
Când apare noul joc Battletoads

După ce jocul a fost dezvăluit inițial la E3 2018, Microsoft a anunțat în sfârșit când apare noul titlu Battletoads, o continuare a seriei începute de studioul Rare acum 26 de ani.

Așadar, noul joc Battletoads, dezvoltat de această dată de Dlala Studios, cu susținerea studioului Rare, va fi disponibil începând cu 20 august 2020, atât pentru consolele Xbox One, cât și pentru PC-urile echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Inclus în Xbox Game Pass

De asemenea, precum toate titlurile recente publicate sub egida Xbox Game Studios, și Battletoads va fi inclus, încă din ziua lansării, în cadrul selecției de jocuri oferite abonaților la serviciului Xbox Game Pass.

Mai mult, abonații Xbox Game Pass (pentru consolele Xbox One sau pentru PC) pot face preload la joc chiar acum. În cazul ediției pentru PC, este suficient să porniți aplicația Xbox, să căutați Battletoads prin intermediul acesteia, să activați pagina jocului și să apăsați butonul “Install”.

când apare Battletoads

Trei broscoi bătăuși

Pentru cei care nu au apucat să joace până acum vreun titlu Battletoads, povestea seriei se învârte în jurul a trei eroi: Zitz, Rash și Pimple, trei bătăuși veniți de pe alta planetă, capabili să-și transforme diferite părți ale corpului pentru a deveni și mai temuți în fața adversarilor. Cei trei își unesc forțele împotriva antagonistei Dark Queen și a aliaților acesteia.

Gameplay-ul din Battletoads este multilateral dezvoltat, jocul urmând să ofere secvențe de beat’em up, platforming dar și niveluri cu diferite tipuri de curse, abordabile atât solo, cât și în mod co-op. Nu va lipsi nici umorul tipic desenelor animate din anii ’90, ce au servit ca sursă de inspirație pentru seria Battletoads.

când apare Battletoads

De-a lungul timpului, cei trei eroi și-au mai făcut apariția și în alte jocuri, precum Killer Instinct sau Shovel Knight, titlul original al seriei fiind disponibil și în colecția Rare Replay, însă noul joc Battletoads este primul din seriei de la titlurile din anii ’90 și până acum.

Când apare, pe 20 august, noul Battletoads va fi disponibil în ediții pentru Xbox One și PC (Windows 10), urmând să fie inclus în cadrul abonamentelor Xbox Games Pass dedicate ambelor platforme.

când apare Battletoads

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News