DOOM Eternal va fi lansat pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2020
DOOM Eternal va fi lansat pentru Nintendo Switch
Foto: Bethesda

DOOM Eternal, unul dintre cele mai apreciate shootere ale anului, cu nu mai puțin de patru nominalizări la premiile The Game Awards 2020, își va face apariția și pe consolele Nintendo Switch începând cu 8 decembrie 2020.

Această ediție a jocului a fost dezvoltată în parteneriat cu studioul Panic Button, aceeași echipă care a reușit să porteze pe Nintendo Switch și alte jocuri bazate pe motorul grafic id Tech: DOOM (2016), tot de la id Software, Wolfenstein II: The New Colossus și Wolfenstein: Youngblood, de la Machine Games.

DOOM Eternal pentru Nintendo Switch va include întreaga campanie single player a jocului, dar și modul multiplayer BattleMode 2 vs. 1, în care doi jucători ce întruchipează demoni încearcă să-l doboare pe al treilea, aflat în rolul nemilosului DOOM Slayer.

În plus, versiunea pentru Nintendo Switch a jocului va include și suport pentru senzorii de mișcare cu care este echipată consola, această opțiune urmând să poată fi folosită alături de controlul tradițional (prin stick-urile analogice) pentru a crește acuratețea țintirii.

Din păcate însă, DOOM Eternal nu va fi disponibil în format fizic pentru Nintendo Switch, jocul urmând să fie lansat numai prin intermediul Nintendo eShop, de pe 8 decembrie 2020. Dimensiunea download-ului va fi de 18,8GB.

DOOM Eternal vine și pe Xbox Game Pass

De asemenea, DOOM Eternal va fi disponibil în curând și în cadrul abonamentului Xbox Game Pass pentru PC.

Nu în ultimul rând, jocul va primi, prin intermediul unui update, un nou master level numit Super Gore Nest, precum și un Classic Mode, ce va aduce aminte de originile din 1993 ale seriei DOOM. Noul nivel, dar și noul mod de joc, vor aduce și recompense pentru jucători, precum skin-ul Gold pentru Combat Shotgun sau skin-ul Classic Green pentru DOOM Slayer.

DOOM Eternal este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, iar ediția pentru Nintendo Switch va fi lansată pe 8 decembrie 2020.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News