Deathloop – tot ce vreți să știți despre shooter-ul blocat într-o buclă temporală

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2021
Deathloop – tot ce vreți să știți despre shooter-ul blocat într-o buclă temporală
Foto: Bethesda

Folosindu-se atât de cel mai recent episod State of Play, cât și de IGN Fan Fast, Bethesda și studioul Arkane au dezvăluit două clipuri video noi dedicate jocului Deathloop, alături de o colecție nouă de imagini, pe care o puteți admira în galeria atașată acestui articol.

Primul clip este un nou trailer pentru Deathloop, ce prezintă numeroase secvențe de gameplay din joc, în timp ce, în cel de-al doilea, Dinga Bakaba, regizorul jocului, oferă detalii suplimentare despre mecanicile de stau la baza acestui titlu de acțiune.

Asasini, blocați într-o buclă temporală

Deathloop spune povestea lui Colt, un personaj ce trăiește mereu aceeași zi, blocat fiind într-o buclă temporală. Astfel, pe insula Blackreef, Colt devine ținta unei veritabile vânători de oameni, singura soluție de a ieși din această capcană a timpului fiind uciderea a opt vizionari, gardieni ai buclei temporale, în numai 24 de ore.

Dacă obiectivul nu este atins, ziua se resetează, iar Colt trebuie să o ia de la capăt. Totuși, astfel Colt poate învăța mai bine rutinele zilnice ale celor opt ținte ale sale și își poate crea o strategie eficientă de a le elimina cât mai repede. Deathloop va împrumuta elemente de gameplay din precedentele titluri create de Arkane, Dishonored sau Prey, precum numeroase căi de a aborda anumite situații, stealth, schimburi de focuri, capcane, comportamentul imprevizibil și de multe ori ostil al NPC-urilor etc.

Deathloop

Totuși, printre cele opt ținte ale lui Colt se află adevăratul antagonist din Deathloop: Julianna Blake, o asasină al cărei singur scop este uciderea eroului și menținerea buclei temporale. Julianna va avea la dispoziție propriile abilități speciale și, spre deosebire de celelalte NPC-uri, poate rezerva o surpriză extrem de neplăcută pentru Colt: alți jucatori vor putea prelua controlul Juliannei, invadându-ți sesiunea de joc pentru a-ți strica planurile.

Acesta va fi însă un mod de joc opțional in Deathloop, accentul principal al jocului fiind pus pe misiunea single player a lui Colt.

Deathloop va fi lansat pe 21 mai 2020, fiind așteptat în ediții pentru PlayStation 5 și PC. Pe partea de console, Deathloop va fi disponibil exclusiv pentru PlayStation 5 cel puțin un an din momentul lansării.

deathloop

Sursa: Bethesda

Urmărește Go4Games.ro pe Google News