Rainbow Six Extraction – ce conținut endgame va oferi jocul. Update-urile ulterioare vor fi gratuite

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2021
Rainbow Six Extraction – ce conținut endgame va oferi jocul. Update-urile ulterioare vor fi gratuite
Foto: Ubisoft

Ubisoft a oferit mai multe detalii despre așa-zisul conținut „endgame” pentru viitorul shooter co-op Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Acesta se va baza pe update-uri constante de conținut, ce vor fi oferite tuturor posesorilor jocului în mod gratuit.

Maelstrom Protocol

Chiar din momentul apariției jocului pe piață, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction va include Maelstrom Protocol, un set de challenge-uri săptămânale concepute pentru jucătorii care și-au urcat operatorii la cel mai înalt nivel posibil. Astfel, în cadrul Maelstrom Protocol, jucătorii veterani vor fi nevoiți să pparcurgă o serie de nouă subzone, cu dificultate mult sporită, inamici mult mai rezistenți, resurse limitate și timp limitat de explorare.

La fiecare checkpoint atins, echipa trebuie să decidă dacă apelează la extragere, păstrând astfel punctele XP câștigate, sau se aventurează mai departe, în căutare de recompense și mai mari. Acumularea de XP în acest mod de joc va clasa jucătorii în cinci categorii (Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond), fiecare dintre acestea urmând să ofere recompense specifice, precum echipamente cosmetice și credits in-game.

Rainbow Six Extraction
Foto: Ubisoft

Crisis Events și Assignments

Pe langa Maelstrom Protocol, jocul îi vor fi adăugate treptat și alte challenge-uri, precum Crisis Events și Assignments. Crisis Events sunt event-uri in-game, disponibile pentru perioade limitate, ce vor modifica regulile de joc în diferite moduri: introducerea unui nou operator în echipă sau a unui nou tip de inamic extraterestru. În primul astfel de Crisis event – Spillover – jucătorii vor avea de eliminat o colonie de Sprawl, în timp ce hoarde întregi de extratereștri Archæan încearcă să-i oprească. Aceste tipuri de event-uri in-game îi vor răsplăti pe jucători cu tehnologii noi, item-uri cosmetice și diferite elemente legate de povestea jocului.

Assignments, în schimb, sunt moduri de joc săptămânale ce vor aplica diferite modifiere de gameplay: spre exemplu, Veteran Mode nu va afișa HUD-ul pe ecran, va impune o cantitate limitată de muniție și va activa friendly fire.

Rainbow Six Extraction
Foto: Ubisoft

În perioada lansării lui Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, jocul va include  Maelstrom Protocol și Assignments săptămânale. Crisis Events vor fi disponibile ulterior.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction este dezvoltat de Ubisoft Montreal, în colaborare cu studiourile Ubisoft Bordeaux, Ubisoft București și Ubisoft Saguenay. Jocul va fi lansat pe 20 ianurie 2022, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia și PC, prin Epic Games Store și Ubisoft Connect. Aici găsiți mai multe detalii despre sistemul Buddy Pass ce urmează să fie disponibil în Rainbow Six Extraction, precum și despre edițiile disponibile ale jocului.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News