Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction are dată de lansare. Când va fi disponibil jocul

Autor: Cosmin Aionita | 15.11.2021
Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction are dată de lansare. Când va fi disponibil jocul
Foto: Ubisoft

După o amânare inițială, Ubisoft a dezvăluit în sfârșit data de lansare a jocului Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Astfel, noul first person shooter multiplayer co-op își va face apariția pe 20 ianuarie 2022 și va include funcționalitate completă cross-play, cross-save și progresie comună pe toate platformele: Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia și PC, prin Epic Games Store și Ubisoft Connect. Jocul va fi inclus, de asemenea, în abonamentul Ubisoft+ pe PC și Google Stadia.

Precomenzile pentru Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction sunt disponibile chiar acum, în următoarele variante: ediția Standard poate fi achiziționată în schimbul unui preț echivalent cu 49,99€ pe console și 39,99€ pe PC, în timp ce ediția Deluxe (care include bonusuri suplimentare) costă 59,99€ pe console și 49,99€ pe PC.

Ambele ediții vor include și câte două token-uri “Buddy Pass”, pe care le puteți oferi prietenilor pentru a juca Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction împreună fără vreun cost suplimentar. Aceștia vor avea astfel acces la o versiune Trial a jocului, valabilă pentru 14 zile. După depășirea acestui termen, tot progresul înregistrat de un jucător ce a profitat de Buddy Pass va putea fi păstrat dacă acesta alege să achiziționeze versiunea completă a jocului.

Toate precomenzile vor fi recompensate cu deblocarea pachetului Orbital Decay Cosmetic Bundle. De asemenea, toți jucătorii care au jucat și precedentul titlu al seriei – Rainbow Six Siege – și încearcă și Rainbow Six Extraction vor primi pachetul United Front bundle, cu item-uri ce vor putea fi folosite în ambele jocuri.

Rainbow Six Extraction
Foto: Ubisoft

Ubisoft București a participat la dezvoltarea jocului

Rainbow Six Extraction propune o formulă co-op PvE, în care se pot aventura de la 1 la 3 jucători. Cei trei participanți la joc se vor alătura personajelor Ash, Mira și Thermite în formarea echipei speciale Rainbow Exogenous Analysis and Containment Team (REACT), a cărei sarcină este infiltrarea în zonele contaminate de amenințarea extraterestră Archæan.

Jucătorii vor putea alege dintr-o distribuție de nu mai puțin de 18 operatori, fiecare cu propriile unelte, arme și abilități speciale, pentru a supraviețui celor 12 hărți ce vor fi incluse în Rainbow Six Extraction. Plasate în patru regiuni ale Statelor Unite ale Americii, aceste niveluri vor include provocări generate procedural și multiple tipuri de inamici infestați, a căror dificultate va crește pe măsură ce avansați în fiecare dintre hărți.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction este dezvoltat de Ubisoft Montreal, în colaborare cu studiourile Ubisoft Bordeaux, Ubisoft București și Ubisoft Saguenay. Jocul va fi lansat pe 20 ianurie 2022, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia și PC, prin Epic Games Store și Ubisoft Connect.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News