The Settlers revine! Când se va lansa noul joc de strategie de la Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2022
The Settlers revine! Când se va lansa noul joc de strategie de la Ubisoft
Foto: Ubisoft

Ubisoft a confirmat revenirea seriei The Settlers, lansarea noului joc fiind programată pentru primăvara acestui an. În noul joc The Settlers, fanii vor reîntâlni elemente familiare, precum colonizarea de noi teritorii, însușirea de resurse necesare pentru a construi noi comunități de coloniști, recrutarea civililor pentru a crea forțele militare necesare pentru a proteja coloniile, precum și luptele desfășurate în cel mai pur stil RTS (real-time strategy).

Dezvoltat de studioul Ubisoft din Düsseldorf, noul The Settlers revine sub forma unui reboot al seriei, inspirat în principal din precedentele The Settlers 3 și 4, două dintre cele mai populare jocuri ale seriei. Realizat cu ajutorul motorului grafic proprietar Snowdrop Engine (folosit și pentru titlurile Tom Clancy’s The Division, precum și pentru viitorul joc Avatar), jocul își propune să devină un nou etalon grafic pentru titlurile de strategie.

The Settlers va oferi trei moduri de joc: campania single player, Onslaught și skirmish (Solo vs. AI, co-op vs. AI sau PvP, cu până la opt jucători).

Narativ, jocul se va concentra pe povestea Elari (una dintre facțiunile din joc), forțată să-și părăsească tărâmul de baștină și să se relocheze în teritorii noi și necunoscute. În total, vor fi incluse trei facțiuni jucabile, fiecare cu propriile look, stil de joc și poveste.

The Settlers
Foto: Ubisoft

Beta peste doar câteva zile

În momentul lansării, The Settlers va fi disponibil în trei ediții:

  • Standard Edition: jocul de bază
  • Entdecker Edition: jocul de bază, însoțit de bonusuri atât fizice, cât și digitale
  • Deluxe Edition: jocul de bază, deluxe pack și alte bonusuri digitale

O sesiune closed beta va fi disponibilă în perioada 20 – 24 ianuarie 2022, atât prin Epic Games Store, cât și prin Ubisoft Connect, și va include tutorialul jocului, două facțiuni jucabile și două moduri skirmish (1v1 și 2v2). Doritorii se pot înscrie pentru participarea la acest beta prin intermediul site-ului oficial al jocului.

The Settlers va fi lansat pe 17 martie 2022 și va fi disponibil pe PC prin Ubisoft Connect și Epic Games Store.

The Settlers
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News