Ubisoft dezvăluie îmbunătățirile aduse tehnologiei Snowdrop Engine pentru Avatar: Frontiers of Pandora

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2021
Ubisoft dezvăluie îmbunătățirile aduse tehnologiei Snowdrop Engine pentru Avatar: Frontiers of Pandora
Foto: Ubisoft

Ubisoft a revenit cu un nou clip video dedicat viitorului joc Avatar: Frontiers of Pandora. De această dată sunt evidențiate îmbunătățirile pe care Massive Entertainment le-a adus motorului grafic Snowdrop Engine pentru acest titlu bazat pe universul creat de filmul lui James Cameron din 2009.

Astfel, după cum puteți afla și din materialul video de mai sus, s-a lucrat foarte mult la aspecte precum sistemul ce va permite redarea unei vegetații mult mai complexe decât în trecut, simularea în timp real a reacției mediului înconjurător la efecte precum vântul, la înzestrarea cu inteligență artificială chiar și a plantelor, ce vor reacționa la prezenta personajelor, dar și la un sistem nou de nori volumetrici.

Nu în ultimul rând, pentru Avatar: Frontiers of Pandora, Snowdrop Engine va primi suport pentru Ray Tracing, tehnologie ce urmează să fie folosită pentru redarea iluminării globale și a reflexiilor din joc.

Un joc open world plasat în universul lui James Cameron

Avatar: Frontiers of Pandora este realizat de Massive Entertainment, alături de Lightstorm Entertainment și Disney, fiind conceput în exclusivitate pentru noua generație de console și PC.

În Frontiers of Pandora, jucătorii vor intra în pielea unui războinic Na’vi, aflat într-o călătorie prin Western Frontier, o regiune nemaivăzută până acum a planetei Pandora. Acesta va putea explora mediul de joc locuit de creaturi unice și personaje noi și va lupta împotriva amenințării umane venite dinspre Resources Development Administration.

Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat în 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News