VIDEO: Descoperirea neașteptată făcută în trailerul final al serialului „Halo”

Autor: Adrian Popa | 07.02.2022
VIDEO: Descoperirea neașteptată făcută în trailerul final al serialului „Halo”
Foto: captură de ecran

Ultimul trailer al serialului „Halo”, care va fi disponibil luna viitoare pe serviciul de streaming video Paramount+, a fost publicat. Un detaliu a atras imediat atenția privitorilor cu ochi de vultur.

Într-o scenă apare o mașină Chevrolet Tahoe GMT800. Apariția este interesantă ținând cont de faptul că acțiunea din „Halo” se petrece în secolul 26, pe o altă planetă.

Vă prezentăm, pe scurt, povestea universului din jocurile video pe care este bazat serialul. Până în secolul 26, oamenii au ajuns să călătorească la alte sisteme solare și au colonizat mai multe planete. În 2525, însă, o alianță extraterestră, numită Covenant, a atacat civilizația umană. United Nations Space Command (UNSC) și Master Chief Petty Officer John-117 luptă împotriva atacatorilor.

Serialul „Halo” nu va urma firul epic din jocuri, ci va merge într-o nouă direcție.

Vehiculul apare într-o scenă în care Master Chief se luptă cu doi războinici Elite, în ceea ce pare a fi o bază militară. Modelul respectiv de Chevrolet a fost produs între anii 2000 și 2006.

Apariția mașinii în trailer a dat naștere unei dezbateri pe Reddit, iar mii de fani ai universului au comentat. Nimeni nu are, însă, o explicație plauzibilă pentru includerea vehiculului în clipul video.

„Nu era nici măcar cel mai fiabil SUV. Am deținut unul”, a scris un utilizator de Reddit.

Sursa: The Drive

Citește și: Filmul „Uncharted”: Scenă cu acțiune intensă, petrecută într-un avion, publicată (VIDEO)

Urmărește Go4Games.ro pe Google News