Serialul Halo a primit un nou trailer extins. Când are loc premiera

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2022
Serialul Halo a primit un nou trailer extins. Când are loc premiera
Foto: Showtime

A fost lansat un nou trailer pentru serialul Halo, ce va debuta intermediul platformei de streaming Paramount+. Mai mult, grație acestui trailer, știm și când va avea loc premiera serialului: pe 24 martie 2022.

În acest serial Halo, actorul Pablo Schreiber, cunoscut din serialul American Gods, îl va interpreta pe Master Chief, în timp ce Jen Taylor, actrița ce i-a dat voce Cortanei în seria de jocuri Halo, își va relua rolul. Din distribuția serialului mai fac parte Natascha McElhone (Dr. Catherine Elizabeth Halsey), Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Ryan McParland, Charlie Murphy și Danny Sapani.

Inițiat de canalul american Showtime, primul sezon al serialului este format din zece episoade și va fi în disponibil în Statele Unite ale Americii exclusiv prin intermediul platformei Paramount+.

Cu acțiunea plasată în secolul al XXVI-lea, serialul Halo va relata confruntarea dintre umanitate și amenințarea extraterestră Covenant. De altfel, cei de la 343 Industries, dezvoltatorii seriei de jocuri video Halo, au dezvăluit că întreaga poveste din serial va beneficia de propria cronologie, diferită de cea a jocurilor, numită “silver timeline”. Astfel, și cei ce nu dețin foarte multe informații despre evenimentele din seria Halo se vor putea bucura de serial.

Evident, punctele narative importante ale seriei de jocuri vor fi transpuse și în serialul Halo, iar 343 a menționat că există posibilitatea ca serialul să includă și referințe la universul extins Halo, relatat în benzile desenate sau romanele din această serie.

Noul serial Halo va debuta pe 24 martie 2022, prin intermediul platformei de streaming Paramount+. Rămâne de văzut dacă show-ul va fi disponibil și în regiunea noastră și prin ce metode va putea fi vizionat.

Sursa: TV Promos YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News