Filmul „Uncharted”: Scenă cu acțiune intensă, petrecută într-un avion, publicată (VIDEO)

Autor: Adrian Popa | 06.01.2022
Filmul „Uncharted”: Scenă cu acțiune intensă, petrecută într-un avion, publicată (VIDEO)

Sony Pictures Entertainment a publicat oficial o scenă din filmul „Uncharted”, bazat pe jocurile video cu același nume.

Clipul video, cu o lungime de 2 minute și 25 de secunde, ne arată momente de acțiune petrecute la înălțime, într-un avion cargo. În doar o zi, video-ul a strâns peste 447.000 de vizualizări.

Filmul va ajunge în cinematografe, inclusiv în România, pe 18 februarie. În scenariu, Nathan Drake (interpretat de Tom Holland) este recrutat de vânătorul de comori Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o comoară pierdută de Ferdinand Magellan în urmă cu 500 de ani. Cei doi încearcă să ajungă la „premiu” înaintea personajului negativ din film, Moncada (Antonio Banderas), care crede că el și familia lui sunt moștenitorii de drept ai comorii în valoare de 5 miliarde de dolari.

Citește și VIDEO: Al doilea trailer oficial pentru filmul „Uncharted” a fost lansat

Pelicula este regizată de Ruben Fleischer, cunoscut pentru „Zombieland” sau „Venom”. Din distribuție mai fac parte Sophia Ali și Tati Gabrielle. Scenariul a fost scris de Art Marcum, Matt Holloway și Rafe Judkins.

Sony are o surpriză și pentru fanii jocurilor Uncharted. Compania va lansa, împreună cu filmul, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, o colecție ce va reuni jocurile Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: Lost Legacy, în versiuni remasterizate pentru PlayStation 5 și PC.

Foto: captură de ecran

Sursa: YouTube / Sony Pictures Entertainment

CITEȘTE ȘI:

Keanu Reeves îl contrazice pe șeful CD Projekt RED: Nu am jucat Cyberpunk 2077

Jocul The Expanse, anunțat la The Game Awards, cu Camina Drummer în centru

Urmărește Go4Games.ro pe Google News