Overwatch 2 debutează în toamna acestui an! Ce modificări majore va aduce

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2022
Overwatch 2 debutează în toamna acestui an! Ce modificări majore va aduce
Foto: Blizzard Entertainment

După ce a anunțat că Diablo IV urmează să fie lansat în 2023, Blizzard Entertainment și-a îndreptat atenția și către Overwatch 2, celălalt titlu mult-așteptat al companiei. Astfel, Overwatch 2 va fi disponibil, sub forma unui serviciu live free-to-play, începând cu 4 octombrie 2022.

Pentru a atrage cât mai mulți jucători, cei de la Blizzard a renunțat la modelul premium al primului joc din serie, Overwatch 2 urmând să fie disponibil gratuit pentru toți cei care doresc să-l joace. Mai mult, noul titlu nu va mai include niciun fel de Loot Box-uri, urmând să ofere jucătorilor și posibilitatea de a-și păstra progresul înregistrat, indiferent de platforma pe care doresc să ruleze jocul.

În schimb, Overwatch 2 va fi primi update-uri prin intermediul noilor sezoane de conținut, pe care Blizzard Entertainment promite că le va lansa în mod regulat. Acestea vor include noi eroi, moduri de joc, hărți și elemente cosmetice. Acestea din urmă vor putea fi achiziționate prin intermediul viitorului magazin in-game, iar Overwatch 2 nu va duce lipsa unui Battle Pass, în stilul majorității titlurilor free-to-play moderne.

De altfel, cei de la Blizzard Entertainment au dezvăluit planurile pentru primele două sezoane de conținut (primul programat pentru octombrie, iar cel de-al doilea pentru 6 decembrie), detaliate în imaginea de mai jos.

Overwatch 2
Foto: Blizzard Entertainment

Beta-ul începe chiar de luna aceasta

O primă sesiune de testare beta pentru Overwatch 2, deschisă publicului, se va desfășura în perioada 28 iunie – 18 iulie 2022, atât pe PC, cât și pe consolele PlayStation și Xbox. Doritorii se pot înscrie pentru participarea la beta folosind acest link, înscrierile urmând să fie deschise până pe 28 iunie (sau până când locurile alocate de producători pentru acest test vor fi ocupate în totalitate).

Overwatch 2 va debuta, în regim free-to-play, începând cu 4 octombrie 2022, pe consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și pe PC.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News