Blizzard Entertainment a confirmat: când va fi lansat Diablo IV

Autor: Cosmin Aionita | 20.06.2022
Blizzard Entertainment a confirmat: când va fi lansat Diablo IV
Foto: Blizzard Entertainment

După ce Microsoft și-a anunțat intenția de a achiziționa publisher-ul Activision Blizzard, Blizzard Entertainment a avut o prezență consistentă în cadrul evenimentului „Xbox & Bethesda Games Showcase 2022”, unde a venit cu un update important referitor la mult-așteptatul Diablo IV.

Astfel, a fost dezvăluita cea de-a cincea și ultima clasă de personaje ce va fi disponibilă în cadrul jocului: necromancer-ul se alătură astfel barbarului, vrăjitoarei, druidului și rogue-ului în Diablo IV. Mai multe informații despre abilitățile speciale de care va beneficia necromancer-ul puteți găsi aici.

De asemenea, după numeroase trageri de timp, am primit și vestea pe care fanii seriei o așteptau de ceva vreme: Diablo IV urmează să fie lansat în cursul anului 2023. Mai mult, pe lângă edițiile pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One deja anunțate, jocul va beneficia și de versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Iar în clipul de mai jos puteți admira gameplay din versiunea pentru Xbox Series X a jocului.

Diablo IV este așteptat în 2023, jocul urmând să fie disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Diablo YouTube, Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News