HyperX anunță microfonul HyperX ProCast XLR pentru înregistrări profesionale

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2022
HyperX anunță microfonul HyperX ProCast XLR pentru înregistrări profesionale
Foto: HyperX

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, a anunțat lansarea microfonului HyperX ProCast cu condensator cu diafragmă mare. HyperX ProCast este un microfon cu condensator profesional, care dispune de o conexiune XLR, un tipar polar cardioid și o capsulă condensator cu diafragmă mare, suflată cu aur, care oferă performanță audio de calitate superioară. Conceput pentru streameri, influenceri și creatori de conținut care vor calitate profesională de la un microfon cu conectivitate XLR, HyperX ProCast promite înregistrări audio de înaltă calitate.

Bianca Walter, Business Manager, HyperX EMEA, a spus:

HyperX continuă să ducă la următorul nivel gama de periferice de înaltă calitate și performanță, pentru a răspunde nevoilor gamerilor, influencerilor și creatorilor de conținut de astăzi. Fiind primul microfon cu XLR al nostru, HyperX ProCast este perfect pentru streameri, creatori de conținut și cei care vor înregistrări profesionale. Prin intermediul conexiunii XLR și a unui condensator mare suflat cu aur, inginerii HyperX au lucrat pentru a livra performanță audio excelentă și versatilă, pentru utilizare atât acasă, cât și în studiouri profesionale.

Microfonul ProCast capturează în detaliu înregistrări cu ajutorul condensatorului capsulă cu diafragmă mare, suflat cu aur, și utilizează tiparul polar cardioid pentru a se concentra mai bine pe sursa sunetului. Un PAD de -10dB permite microfonului să gestioneze surse de sunet puternice, iar filtrul high-pass de 80Hz ajută la reducerea frecvențelor joase nedorite.

Conceput pentru a captura sunet de înaltă calitate și conținut fără zgomot de fundal, ProCast vine cu un suport anti vibrații încorporat, care reduce sunetele de la vibrații și un pop filter de metal HyperX Shield, care ajută la reducerea zgomotului din mișcări pentru captură audio mai clară. Suportul de montat este potrivit atât pentru 3/8 inci, cât și pentru 5/8 inci și este compatibil cu majoritatea brațelor de montare.

Disponibilitate și preț

Microfonul HyperX ProCast cu diafragmă mare va fi disponibil în România la prețul recomandat de 1449 lei, prin rețeaua de magazine partenere HyperX.

HyperX ProCast
Foto: HyperX

Sursa: HyperX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News