HyperX sărbătorește 20 de ani în industria de gaming

Autor: Cosmin Aionita | 07.09.2022
HyperX sărbătorește 20 de ani în industria de gaming
Foto: HyperX

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, va petrece următoarea perioadă sărbătorind aniversarea sa de 20 de ani!

Brand-ul de periferice, care dispune de o gamă largă de produse premiate, printre care și Cloud Alpha Wireless, primele căști de gaming cu autonomie de 300 ore, plănuiește să țină evenimente atât online, cât și offline în perioada septembrie-octombrie. Evenimentele vor include takeover-uri pe social media, petreceri aniversare la nivel global, precum și reduceri semnificative pentru o gamă largă de produse – datele exacte pentru oferte vor varia în funcție de regiune și magazinele partenere.

Într-o declarație care să marcheze aniversarea de 20 de ani, Daniel Kelley, global head of HyperX marketing, a spus:

Aniversarea de 20 de ani este un moment extrem de important în istoria HyperX. La fel ca industria de gaming, HyperX a evoluat enorm. Inițial, HyperX a oferit doar memorii foarte rapide, dar, astăzi, producem căști premiate, tastaturi, microfoane pentru creatori de conținut, mouse-uri și accesorii, pentru toate tipurile de gameri, fie că preferă PC, console sau dispozitive mobile.

Suntem foarte mândri de toată moștenirea pe care am creat-o în ultimele două decenii. Am ascultat nevoile gamerilor la nivel global și am învățat, de la fiecare produs pe care l-am lansat. Încercăm să depășim noi granițe și să provocăm percepția gamerilor prin parteneriate care să șteargă granița dintre gaming și alte industrii, precum industria muzicală sau industria cinematografică. Gaming-ul nu mai este o nișă, ci este o parte din viața tuturor. În cele din urmă, nu doar fanii, partenerii și industriile au făcut HyperX ceea ce este astăzi, ci și talentul pe care HyperX l-a încurajat și crescut printre angajați, care a contribuit semnificativ la setarea unor noi standarde.

HyperX a dat startul celebrărilor aniversare anul acesta la Gamescom, unde a lansat monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27.

Pentru a beneficia de produsele aflate la reducere pe care HyperX le pregătește, verificați pagina www.hyperx20.com sau canalele de social media ale companiei, pentru alte activități.

HyperX 20 ani
Foto: HyperX

Sursa: HyperX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News