Un gamer și-a vopsit consola video pentru a se potrivi cu gusturile iubitei lui

Autor: Alex Manole | 12.10.2022
Un gamer și-a vopsit consola video pentru a se potrivi cu gusturile iubitei lui

O femeie și-a lăudat iubitul pentru că și-a vopsit consola video PlayStation 4 pentru a se potrivi cu peretele din sufragerie lângă care este așezată.

Incidentul, povestit de Brooke Barry pe TikTok, s-a dovedit a fi controversat. „I-am spus că PS4 nu se potrivește cu estetica mea așa că a vopsit-o”, a scris tânăra.

În clipul video se vede cum iubitul ei vopsește, cu o pensulă, consola într-o culoare verde închis, pentru a se potrivit cu un perete din sufragerie.

@brookiebarry If he wanted to he would 😭@itscoleklink #ps4 #homedecor #interiordesign #green #greenpaint #fall #autumn #love #couplegoals #relationshipgoals ♬ Romantic Homicide – d4vd

Înregistrarea a devenit virală și a generat foarte multe reacții. Mulți oameni au apreciat gestul bărbatului. „Oh, te iubește”, a scris cineva.

Alții cred că femeia nu trebuia să aibă astfel de așteptări și nici nu trebuia să îi spună partenerului ei că dispozitivul nu se potrivește cu designul camerei.

Citește și: Consola Steam Deck, disponibilă fără rezervare. Dock-ul oficial, lansat de Valve

„Culoarea originală se potrivea foarte bine cu șemineul. Cum de negrul nu se potrivește cu designul tău verde întunecat?”, a scris o persoană.

Alții au spus că iubitul tinerei putea să cumpere un skin pentru consolă. Într-un clip video publicat ulterior, Barry a arătat cum arată dispozitivul vopsit, sub televizor.

@brookiebarry Replying to @amandacrystaal I think he did a good job🥹 @itscoleklink ♬ Romantic Homicide – d4vd

Postările i-au făcut pe unii oameni să se întrebe dacă nu cumva este periculos să vopsești o consolă video, deoarece poate lua foc. Însă specialiștii spun că vopseaua acrilică, dacă este aplicată cu grijă, fără să pătrundă în interior sau să astupe porturile și fantele, nu este periculoasă pentru electronice.

Locul ales pentru unele electronice în casă poate duce la tensiuni în cupluri. Pare greu de crezut, dar cearta provocată de locul în care trebuie pus televizorul a dus la divorț în Egipt.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News