Un joc inspirat de filmul „Waterworld”, cu Kevin Costner, va fi lansat în curând

Autor: Adrian Popa | 03.04.2023
Un joc inspirat de filmul „Waterworld”, cu Kevin Costner, va fi lansat în curând

Un joc de tip survival, bazat pe celebrul film „Waterworld”, cu Kevin Costner în rol principal, va fi lansat în versiune Early Access în vara acestui an.

Dezvoltat de Vector3 Studio, jocul Sunkenland va oferi moduri single-player și co-op. În această lume postapocaliptică, cea mai mare parte a lumii este acoperită de apă. Oamenii trăiesc pe insule artificiale, ambarcațiuni și pe cele câteva insule naturale rămase.

Jucătorii vor fi nevoiți de multe ori să se scufunde în adâncuri pentru a face rost de materialele și resursele de care au nevoie. Totodată, aceștia vor putea face schimburi cu alte personaje pașnice. Vor trebui, însă, să se ferească de pirați și mutanți folosind arme, baricade, sârmă ghimpată și capcane.

În joc vor fi disponibile mai multe tipuri de vehicule care vor putea fi construite și îmbunătățite. Exemple sunt jetski-uri, bărci ponton, ambarcațiuni cu pânze sau girocoptere.

Sunkenland are deja o pagină dedicată pe Steam. Din fericire, jocul are cerințe de sistem minime accesibile:

Sistem de operare: Windows 7
Procesor: Intel dual-core cu frecvență de 2.4 GHz
RAM: 4 GB
Grafică: NVIDIA GeForce 8800GT

Citește și: Dredge, joc de aventuri la pescuit cu elemente horror, a debutat pe PC și console pe 30 martie

Filmul pe care este bazat jocul, „Waterworld”, a fost regizat de Kevin Reynolds după un scenariu scris de Peter Rader și David Twohy. Acțiunea se petrece în viitor după ce gheața de la poli s-a topit, iar lumea a fost acoperită de apă. În film, Costner este „Mariner”, un bărbat care rătăcește peste întinderile nesfârșite de ape la bordul unui trimaran. „Waterworld” a primit o nominalizare la Oscar la categoria „Cea mai bună coloană sonoră”.

Foto: Steam/Sunkenland

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News