Netflix anunță un nou joc exclusiv, disponibil gratuit și fără reclame pentru abonați

Autor: Adrian Popa | 02.08.2023
Netflix anunță un nou joc exclusiv, disponibil gratuit și fără reclame pentru abonați
Foto: captură din video

Netflix a anunțat debutul unui nou titlu pe platforma sa de jocuri video Netflix Games. Toți abonații pot accesa gratuit de astăzi Cut the Rope Daily, dezvoltat de ZeptoLab.

Jucătorii primesc în fiecare zi un puzzle pe care trebuie să îl rezolve. Ei trebuie să ghideze o bomboană în gura flămândului Om Nom.

Ca și celelalte jocuri din oferta Netflix, Cut the Rope Daily nu include reclame și nici micro-tranzacții. În fiecare lună, puzzle-urile vor avea artă și elemente vizuale diferite. Jucătorii vor putea debloca ținute pentru Om Nom și posta realizările din joc pe rețelele de socializare.

Împreună cu jocul, Netflix a anunțat noi episoade din serialul animat Om Nom Stories. Acestea au o lungime de 3-4 minute.

Netflix lansează frecvent noi jocuri video. Recent, compania a anunțat un titlu bazat pe popularul serial „The Queen’s Gambit”. Mai mult, Netflix a achiziționat dezvoltatorul Night School, care a lansat recent Oxenfree II: Lost Signals pe mobil și console.

Compania vrea să devină un jucător important în industria jocurilor video. Netflix dorește să ofere jocuri pe televizoare, cu smartphone-ul pe post de controller și lucrează la un serviciu de cloud gaming.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News