Jocul Among Us va fi adaptat în serial de animație

Autor: Adrian Popa | 28.06.2023
Jocul Among Us va fi adaptat în serial de animație

Jocul Among us va fi adaptat într-un serial de animație de către CBS Studios. Lansat în 2018, titlul dezvoltat de Innersloth a devenit foarte popular în timpul pandemiei, când inclusiv celebrități și politicieni l-au jucat.

Acțiunea se petrece pe o stație spațială sau navă. Membrii echipajului care au supraviețuit trebuie să îndeplinească o serie de sarcini în timp ce impostori se află printre ei. Impostorii pot face sabotaje sau ucide alți membri ai echipajului. Ceilalți astronauți trebuie să îi găsească.

La momentul său maxim de popularitate, Among Us avea 60 de milioane de utilizatori activi în fiecare zi. Titlul este disponibil pentru platformele Android, iOS, Windows, Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S.

Citește și: Cum a încălcat jocul Among Us Convențiile de la Geneva

Serialul animat a fost anunțat pe canalul oficial de Twitter al jocului.

Prea multe informații nu sunt cunoscute în acest moment. Producătorul executiv va fi Owen Dennis, iar studioul de animație care se va ocupa de proiect este Titmouse, cunoscut pentru „Big Mouth” și „Star Trek: The Lower Decks”. Dennis a colaborat cu Cartoon Network la producții precum „Infinity Train” și „Regular Show”.

Actorii de voce nu au fost încă aleși și nu știm deocamdată în ce rețele de televiziune sau pe ce platforme de streaming va ajunge serialul.

Sursa: Variety

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News