VIDEO: Primul trailer pentru filmul Borderlands. Când va sosi în România

Autor: Cosmin Aionita | 22.02.2024
VIDEO: Primul trailer pentru filmul Borderlands. Când va sosi în România
Foto: Lionsgate

Lionsgate a lansat primul trailer oficial pentru filmul de lung metraj bazat pe seria de jocuri video Borderlands, de la 2K Games și Gearbox Software.

Povestea va urma aventurile lui Lilith, o vânătoare de recompense cu un trecut misterios, ce se reîntoarce pe planeta Pandora, cu misiunea de a găsi fiica lui Atlas, unul dintre cele mai puternice personaje din acest univers. Pentru a-și atinge scopul, Lilith se aliază cu mercenarul Roland, cu Tiny Tina, Krieg, Tannis, o cercetătoare sărită de pe fix, și nelipsitul roboțel Claptrap.

Ce impresionează la această adaptare cinematografică Borderlands este distribuția formată din actori foarte cunoscuți: Cate Blanchet o va interpreta pe Lilith, Jack Black își va împrumuta vocea robotului Claptrap, Florian Munteanu (pe care l-am întâlnit în seria Creed) va fi Krieg, în timp ce Kevin Hart și Jamie Lee Curtis vor juca rolurile lui Roland, respectiv Tannis. În fine, Atlas va fi interpretat de Edgar Ramirez.

Filmul este regizat de Eli Roth (Thanksgiving, Knock Knock, Hostel), acesta fiind responsabil și pentru scenariu, alături de Joe Crombie.

Filmul Borderlands va avea premiera în sălile de cinema din România pe 9 august 2024.

Sursa: 2K Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News