Aqirys lansează două noi tastaturi, Aludra și un model actualizat de Aludra TKL

Autor: Adrian Popa | 03.04.2023
Aqirys lansează două noi tastaturi, Aludra și un model actualizat de Aludra TKL

Marca locală de periferice și accesorii de gaming Aqirys a lansat două noi modele de tastaturi, Aludra și o versiune actualizată a Aludra TKL.

Aludra este cel mai nou model din portofoliul companiei. Tastatura este una full-size și vine cu contacte Gateron G PRO 2.0 Red, care rezistă până la 80 de milioane de apăsări. Fiind lubrifiate din fabrică, acestea oferă o apăsare fină și sunt silențioase, potrivit producătorului. Pentru a fi reduse vibrațiile și zgomotul, Aludra are stabilizatoare lubrifiate montate pe placa de bază a contactelor. Tot cu acest scop au fost montate o folie anti-vibratoare din silicon și un strat de spumă în partea inferioară.

Aludra

Carcasa, realizată din plastic ABS solid, are un sistem de iluminare dinamică full-RGB, inclusiv în părțile laterale, care poate fi personalizat prin combinații de taste sau din aplicația dedicată. Iluminarea logo-ului poate fi controlată separat. Acest model include un spacebar personalizat, de dimensiuni mai mari. În pachet este inclus și un model mai subțire, pentru cei care preferă un profil diferit.

Citește și: Aqirys Adara review: o tastatură de gaming surprinzătoare

Aludra include cablu USB-C detașabil, sistem de reglare pe înălțime în trei trepte și are canale în partea de joc pentru orientarea cablului pe birou în direcția dorită.

Tastatura poate fi personalizată și mai mult. Utilizatorii pot înlocui contactele cu alte modele de pe piață, fie că este vorba de versiuni cu 3 sau 5 pini. Pachetul include 20 de contacte tactile personalizate HaiMu Ocean Blue, lubrifiate din fabrică, alături de uneltele necesare schimbării contactelor și de accesorii pentru întreținerea tastaturii.

Aludra TKL

Noul model Aludra TKL are caracteristici tehnice identice cu cele ale Aludra. Diferența o reprezintă formatul. Versiunea TKL (TenKeyLess) este mai compactă, fiind preferată de gamerii care activează în domeniul eSports.

Cele două modele sunt disponibile în magazine la următoarele prețuri recomandate de producător:

Aqirys Aludra: 625 de lei
Aqirys Aludra TKL: 560 de lei

Sursa: Aqirys

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News