SteelSeries lansează noi tastaturi din seria Apex Pro TKL. Caracteristici tehnice și prețuri în România

Autor: Adrian Popa | 05.10.2022
SteelSeries lansează noi tastaturi din seria Apex Pro TKL. Caracteristici tehnice și prețuri în România

Producătorul de periferice de gaming SteelSeries a anunțat seria de tastaturi Apex Pro TKL, care include o versiune cu fir și una wireless.

Noile modele continuă povestea Apex Pro TKL, tastatura lansată în 2019 care a devenit foarte populară în eSports. Dispozitivele lansate acum vin cu contacte OmniPoint 2.0 și formatul TKL (Tenkeyless – fără tastele numerice).

Switch-urile OmniPoint 2.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege între 37 de niveluri de acționare, de la 0,2 mm până la 3,8 mm, cu un timp de răspuns de doar 0,54 ms.

Tastele sunt 2-în-1: utilizatorii pot da comenzi prin apăsări ușoare sau apăsări mai lungi. Contactele rezistă până la 100 de milioane de apăsări.

Formatul TKL, gândit pentru sporturi electronice, oferă mai mult spațiu pe birou.

Citește și: SteelSeries Aerox 5 Wireless review: Mouse de gaming de top, ușor și rezistent la apă

Versiunea Wireless poate fi conectată la PC prin intermediul receiverului de 2.4 GHz sau prin conexiunea Bluetooth 5.0. Potrivit producătorului, autonomia este de până la 40 de ore pentru gaming.

Modelele de tastaturi wireless încep să facă performanță în eSports. Pe 23 mai, Karrigan de la FaZe a devenit primul jucător profesionist care a câștigat un turneu major CS:GO folosind o tastatură wireless (Apex Pro Mini Wireless – cu switch-uri OmniPoint 2.0 și tehnologie Quantum 2.0 Dual Wireless).

Tastaturile au ecrane OLED încorporate care oferă informații despre joc și chat în timp real.

Noile modele vor fi disponibile in România la următoarele prețuri recomandate: Apex Pro TKL Wireless la 1.350 lei, iar Apex Pro TKL la 1.100 de lei.

Foto: SteelSeries

Urmărește Go4Games.ro pe Google News