Aqirys Lyra, căști wireless pentru gamerii casual care ascultă multă muzică

Autor: Adrian Popa | 21.09.2022
Aqirys Lyra, căști wireless pentru gamerii casual care ascultă multă muzică

Brandul românesc de periferice și accesorii Aqirys a anunțat căștile Lyra, care țintesc un public mai larg decât modelele de gaming lansate până acum. Produsul se adresează, pe lângă gamerii casual, pasionaților de muzică.

Faptul că dispozitivele au fost gândite pentru muzică este sugerat chiar de numele care vine de la un instrument muzical. Căștile păstrează luminile RGB, comune în gaming, dar acestea sunt discrete.

Lyra oferă trei modalități de conectare la dispozitive: Bluetooth, prin intermediul unui receiver wireless de 2.4 GHz sau prin fir. Astfel, modelul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive, precum smartphone-uri, PC-uri, televizoare, console PS sau Switch.

Citește și: AQIRYS lansează cel mai avansat mouse din portofoliul său, T.G.A. ALPHA. Dispozitivul poate fi personalizat în detaliu

Căștile Aqirys Lyra dispun de difuzoare de 40 mm și sunt compatibile cu tehnologiile Dolby Atmos, Windows Sonic (sunet spațial) și Tempest 3D Audio (pentru consolele Sony PS5).

Dispozitivul dispune de egalizator dinamic auto-reglabil încorporat și de două microfoane, cel extern (pentru gaming) fiind detașabil. Un al doilea microfon, intern, este utilizat pentru apelurile de voce.

Căștile sunt pliabile pentru a ocupa mai puțin spațiu în geantă sau rucsac.

Bateria cu capacitate de 1.000 mAh oferă o autonomie maximă de 24 de ore. Încărcarea completă de la zero se face în aproximativ 4 ore.

Căștile sunt disponibile în culorile negru, alb și roz la prețul recomandat de 355 de lei.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News